Foto: Photo News

Vader van Meghan Markle moet hartoperatie ondergaan en komt niet naar huwelijk

Thomas Markle, de vader van de aanstaande bruid van de Britse prins Harry, zou zaterdag dan toch niet naar het huwelijk komen, omdat hij een hartoperatie moet ondergaan. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

De man had een week geleden een hartaanval en kreeg maandag opnieuw pijn in de borststreek. Dinsdag zou na een reeks tests besloten zijn dat hij een operatie moet ondergaan. Markle senior vertelt aan TMZ dat het bijna zeker is dat hij niet zal afreizen van de Verenigde Staten naar het Verenigd Koninkrijk. 

Hoewel het plan was dat hij met zijn beroemde dochter zaterdag naar het altaar zou stappen tijdens haar huwelijk met prins Harry, besloot Thomas Markle Sr. maandag om dat niet te doen. Vorige week onstond namelijk ophef omdat hij zich tegen betaling zou hebben laten fotograferen door paparazzi terwijl hij een kostuum voor de bruiloft paste. Na die rel liet hij weten niet langer het huwelijk van zijn dochter te zullen bijwonen, ‘om haar en de Britse koninklijke familie niet in verlegenheid te brengen’.

Historisch moment

Dinsdag overtuigde Meghan hem toch te komen. ‘Ze heeft mij gesmeekt om te komen’, liet hij toen weten aan TMZ. ‘Ik moet er niet aan denken een historisch moment te missen.’ Maar door de hartoperatie moet hij daar dus op terugkomen. Meghan Markles moeder zou haar nu naar het altaar begeleiden.

Bron: Reuters/TMZ