VIDEO. Coachella verwend met unieke reünie Destiny’s Child

Tijdens haar optreden op het Californische festival Coachella heeft Beyoncé haar vroegere bandleden Kelly Rowland en Michelle Williams op het podium gehaald.

Queen B kwam op als een Egyptische koningin op de tonen van haar hit ‘Crazy in Love’.

Het werd een show vol verrassingen voor de fans. Beyoncé verwelkomde haar zus Solange op het podium om samen ‘Get me Bodied’ te zingen. Ook haar man Jay Z, met wie ze binnenkort op tournee vertrekt, kwam tevoorschijn. Hij vergezelde haar tijdens hun nummer ‘Deja Vu’ uit 2006.

Destiny’s Child

Maar dé verrassing van de avond was een nieuwe reünie met haar vriendinnen Kelly Rowland en Michelle Williams, beter bekend als de twee andere leden van meidengroep Destiny’s Child. Het trio bracht onder meer hun hits ‘Say my Name’, ‘Lose my Breath’ en ‘Soldier’. Het is niet de eerste keer dat Beyoncé fans trakteert op een korte comeback van de groep. In 2013, tijdens de halftime show van de Super Bowl, stonden de drie ook samen op het podium.

Primeur

Naast de vele extra acts, was het optreden van Beyoncé nog op een andere manier heel bijzonder. Ze was de eerste zwarte vrouw die als headliner optrad op Coachella in de geschiedenis van het muziekfestival.

Vorig jaar moest Beyoncé haar optreden op Coachella annuleren omdat ze zwanger was van haar tweeling.