Foto: ISOPIX

Rapper Jay Z kondigt verrassing aan

Over de komst van zijn tweeling rept Jay Z voorlopig geen woord, maar de Amerikaanse rapper had maandag wel leuk nieuws in petto voor zijn fans.

Terwijl een groot deel van de wereld zit te wachten op de officiële bevestiging dat de tweeling van Jay Z en Beyoncé zijn intrede heeft gemaakt, heeft de Amerikaanse rapper maandag ander heuglijk nieuws aangekondigd: hij brengt eind deze maand een nieuw album uit. Getiteld 4:44 zal het album op 30 juni exclusief te beluisteren zijn op zijn eigen streamingdienst Tidal.

Jay Z deelde zondagavond al een korte clip van het nieuwe nummer ‘Adnis’ met Oscarwinnaars Mahershala Ali en Lupita Nyong’o, en Danny Glover. Dat doet vermoeden dat het een visueel album betreft, net zoals Lemonade van vrouwlief. Het wordt overigens al het dertiende album van de hiphopster. Magna Carta Holy Grail, zijn laatste album, dateert al van 2013.

Het getal vier heeft overigens een bijzondere betekenis voor het koppel. Beiden werden geboren op de vierde dag van de maand (hij in december, zij in september), ze trouwden op 4 april en hun dochter werd vernoemd naar de Romeinse vier (Ivy). Daarom zijn er ook een flink aantal fans die speculeren dat Jay Z hiermee aankondigt dat de tweeling inderdaad al geboren is, op 4 juni.