Foto: AP

Eerste Burger King opent tegen zomer 2017

De opening van het eerste hamburgerrestaurant van Burger King is gepland tegen de zomer van 2017. Het merk Quick zal voorlopig behouden blijven. Dat zegt de vennootschap QSR, de overnemer van de Belgische en Luxemburgse Quick-restaurants.

Eind juli raakte bekend dat QSR de Quick-restaurants in België en Luxemburg overneemt van de Franse eigenaar Groupe Bertrand en dat QSR Burger King in ons land zal lanceren. Vrijdag gaf QSR wat meer toelichting over de overname.

Het eerste Burger King-restaurant in België is voorzien tegen de zomer van 2017. Waar het precies zal komen, is nog niet bekend.

Herlancering Quick

Ook het merk Quick blijft behouden, aldus de overnemer, zonder een duurtijd te plakken op dat transformatieproces. “De twee merken gaan naast elkaar bestaan”, luidt het in een persbericht.

Nu alle Quick-restaurants in België en Luxemburg opnieuw in Belgische handen zijn, komt er ook een herlancering van Quick’s activiteiten. Zo opent er een nieuw restaurant in Gembloux en komt er een nationale campagne, waarbij de nieuwe baseline 'Jouw Quick. Jouw smaak' gelanceerd wordt.

'Er komen nog hele mooie dagen aan voor Quick', klinkt het bij Daniel Grossman van QSR Belgium.

Bron: BELGA